Ски зона Мечи чал е отворена с промоция на лифт картите

30 Jan, 2023

Ски зона Мечи чал е отворена като туристите могат да се възползват от ПРОМО цени на лифт картите.

Снежната покривка в Пампорово достига 83 см, а в Мечи чал е над половин метър.

Условията за ски и сноуборд в Пампорово са прекрасни, като в курорта работят 11 писти, подходящи за начинаещи и напреднали в зимните спортове.

Отличната поддръжка на ски зоната привлича все повече български и чуждестранни туристи, като се отчита увеличен брой организирани групи, релокирани от други зимни курорти в Пампорово.

На разположение на посетителите в планинския курорт са 10 отворени лифтови съоръжения.

Възползвай се от страхотните условия за зимни спортове, купи своята карта онлайн!

Лифт картите, закупени през онлайн магазина, могат да бъдат получени директно през pick-up устройствата, картоматите и касите, разположени на територията на Пампорово, а оборудването във всеки един от гардеробите на Пампорово АД в курорта.

За да посрещне предизвикателствата на времето и даде възможност на туристите да карат повече, Пампорово пусна в продажба нов вид неделна сутрешна лифт карта от 8:45 до 12:45 часа.

Картата важи само в неделните дни до края на сезона. Сутрешната карта дава възможност туристите да карат повече в неделния ден преди напускане на хотелите.

На сайта на курорта www.pamporovo.me могат да бъдат закупени, както индивидуални ски карти, така и пакети с включена карта и оборудване на преференциална цена.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура