Около 15 см нова снежна покривка в Пампорово

11 Jan, 2023

До около 15 см стига натрупаната снежна покривка в Пампорово след първия за годината снеговалеж.

Условията за ски и сноуборд в родопския курорт са прекрасни, след като към изкуственото заснежаване по пистите се прибави и естествен сняг.

Очаква се в следващите дни да бъдат отворени още повече писти и ски зоната да заработи напълно.

Нова сутрешна неделна лифт карта

Пампорово пусна в продажба нов вид неделна сутрешна лифт карта от 8:45 до 12:45 часа, за да посрещне предизвикателствата на времето и даде възможност на туристите да карат повече.

Картата ще важи само в неделните дни до края на сезона.

Сутрешната карта дава възможност туристите да карат повече в неделния ден преди напускане на хотелите.

На сайта на курорта www.pamporovo.me могат да бъдат закупени, както индивидуални ски карти, така и пакети с включена карта и оборудване на преференциална цена.

Картите, закупени през онлайн магазина, могат да бъдат получени директно през pick-up устройствата, картоматите и касите, разположени на територията на Пампорово, а оборудването във всеки един от гардеробите на Пампорово АД в курорта.

Пампорово е един от малкото ски курорти в Европа с прекрасно подготвени снежни писти, които са отворени при настоящите метеорологични условия.

Предварителното производство на изкуствен сняг и добрата поддръжка на ски зоната привличат все повече туристи, като се отчита увеличен брой организирани групи, релокирани от други зимни курорти в Пампорово.

На камерите в сайта на курорта www.pamporovo.me, които излъчват в реално време, може да се следи актуалното състояние в ски зоната във всеки един момент.

За ежедневна актуална информация може да следите официалните страниците на курорта във Facebook и Instagram.

 

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура