Кметът на Неделино получи благодарствено писмо от организаторите на маратона K3 Ultra

27 Sep, 2022

Председателят на Управителния съвет на K3 Ultra Емилия Цонева изпрати благодарствено писмо до кмета на Община Неделино Боян Кехайов за неговата подкрепа.

„Всяко начало е трудно, затова още повече ценим Вашата подкрепа, което ни подава ръка, за да създадем събитие, обединяващо спортната надпревара и проявата на воля и дух, за да победиш себе си по трудните трасета в планината.

Благодарение на Вашата помощ красотата на Родопите е достояние на стотици българи и чужденци, дошли да премерят сили на 17 септември 2022 г.

Пред тях по четирите трасета на надпреварата се откриха възхитителни природни гледки и исторически забележителности, но състезателите преодоляха и трудности, които ги направиха още по-силни хора.

За да се случеше всичко това, в подготвителния период на състезанието и по време на самото му провеждане за логистиката и сигурността на участниците се грижиха голям екип професионалисти.

Подготовката на трасетата в горските местности, настаняването на бегачите, транспортът, лекарските екипи, подкрепителните пунктове и всичко останало са дейности, с които едва ли ще се справим, ако не е Вашата подкрепа!

Затова позволете още веднъж да изразя благодарността на целия Управителен съвет за проявената от Ваша страна съпричастност към идеята да дадем пример на младите българи как човек се бори на първо място със себе си, а след това и с трудностите – както в ултрамаратона, така и в живота!

Бъдете здрави, доброто никога не остава незабелязано! K3 Ultra не е само състезание! K3 Ultra е емоция!”

Целият текст на благодарственото писмо може да прочетете ТУК.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура