Поредна улица в Неделино се сдоби с нов асфалт

31 Aug, 2022

Положен е първи асфалтов пласт и на улица “Акация” в град Неделино, съобщи кметът на града Боян Кехайов. Междувременно се извърши и благоустрояване на поредната улица в село Средец.

Преди няколко дни стартира и асфалтирането на републикански път Неделино-Бял извор.

Кметът Кехайов благодаря на фирма “Грома Холд” за професионалната работа и спазеното обещание пътят да бъде асфалтиран преди празника на град Неделино.

Община Неделино продължава предоставянето на топъл обяд

Над 300 фолклорни изпълнители от редица държави се очаква да участват в Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие в Неделино.

21-то издание на фестивала предизвиква сериозен интерес и много международни участници, сред които фолклорни състави от Мексико, Индия, Панама, Иран, Южна Корея, Грузия, Черна гора, Сърбия, Македония, Гърция и Турция.

Чуждестранните участници ще се представят на фестивалната сцена извън конкурсната програма и ще получат грамоти и плакети за участие. За първи път от основаването на фестивала пристигат фолклорни състави от други континенти.

Националният фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие ще се проведе от 2 до 4 септември в родопския град.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура