Прекрасни условия за релакс и планински туризъм в Пампорово

22 Jul, 2022

Условията за планински приключения, релакс и туризъм на кристално чист въздух в Пампорово са прекрасни.

Курортът е притегателна дестинация за бягство от летните жеги в прохладната прегръдка на Родопа планина.

На територията на Пампорово гостите могат да се включат в активна седмична програма „Горска терапия с ежедневни разнообразни пешеходни и вело турове.

В приключенски парк Язовира са обособени зони за активности и релакс.

Всички посетители на курорта могат да се възползват от атракциите, подходящи както за деца, така и за възрастни – въжена градина, нинджа парк, фитнес на открито, риболов, детски тролей, спускане с туби, разходка с колела и много други.

Опознай Пампорово и Родопите с приключенски турове и екскурзии

Следвайки тенденциите за все по-нарастваща необходимост от грижа за здравето, Пампорово възражда региона като дестинация за климатолечение, възстановяване, укрепване и подсилване на имунната система, в унисон с природните ресурси.

На www.pamporovo.me могат да бъдат направени директни резервации за хотелско настаняване в хотел Перелик 5* и за допълнителни услуги (лифт карти и наем на велосипеди) с атрактивни отстъпки от 3% и 15%.

Резервирай Mountain Spa & Relax лятна почивка в Пампорово с до 40% отстъпка

Един от най-големите специализирани паркове за планинско колоездене в региона Велопарк Пампорово предлага голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различно ниво на трудност, напълно оборудван гардероб за наем на велосипеди и екипировка, както и подготвени вело водачи, които помагат за първи стъпки в „маунтин байка“ или за затвърждаване на уменията.

 

За поредна година Πaмпopoвo e нoминиpaн в престижния международен ĸoнĸypc нa World Ski Awards зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия“.

Всички могат да подкрепят Пампорово като гласуват на https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2022.

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура