Термален Аквапарк Персенк отваря врати за летния сезон на 1 юли

28 Jun, 2022

Термален Аквапарк Персенк отваря врати за летен сезон 2022 на 01 юли!

Тук Ви очакват много забавления и игри за по-малките, силни емоции за ентусиастите, уреди и места за търсещите отдих и релакс.

Това, което отличава Термален Аквапарк Персенк от останалите увеселителни атракциони в страната, е лечебната сила на Беденската минералната вода.

При нас, освен, че ще се забавлявате, ще възстановите тонуса и тялото си и ще усетите лековитата мощ на планинската вода.

Водата от източник Беденски бани е известна със широкия спектър заболявания, на които оказва благотворно и оздравително влияние. Тя е с ниска минерализация, висока температура и ценен физико – химичен състав.

Препоръчва се за профилактика и лечение на нервната и опорно – двигателната система.

Питейното й лечение е преди всичко насочено към лечение на стомашно – чревния тракт, отделителна система, заболявания на жлъчно – чернодробните пътища.

В съчетание с лечебната сила на водата, са и SPA процедурите, които предлага Термален Аквапарк Персенк. Ще може да се насладите на възстановяващи, лечебни и релаксиращи масажи и да отнесете у дома спокойствието и слънчевите усмивки от посещението при нас.

Насладете се на всичко това сред зеленина, чист въздух и минерална вода в сърцето на Родопите!

 

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура