Кметът на Баните: Хората, които живеят тук заслужават да получават най-доброто

05 May, 2022

В навечерието на един специален за нас ден се радвам, че имам възможността да кажа официално на всички ви – Честит празник на Oбщина Баните и минералната вода.

Ден, който очаквахме дълго. Ден, в който щастието ни е споделено, защото заедно празнуваме празника на общината ни и на нейните хора.

Това заяви в поздравителния си адрес кметът Павлин Белчев към жителите и гостите на Баните по случай Празника на Община Баните и минералната вода.

Всяка година ние обединяваме чувствата си към родния край. Посрещаме близки и приятели, роднини и гости. Отваряме не само домовете, но и сърцата си. Събираме се, за да отбележим празника и да съхраним традициите ни. Благодаря ви, че го правите и днес и че с вашите семейства носите топли чувства в домовете на много от местните хора, отбеляза Белчев.

Убеден съм, че хората, които живеят тук заслужават да получават най-доброто, да бъдат горди и с достатъчно самочувствие, че живеят в една малка, но прекрасна община. Една община, която през последните години коренно промени своя облик, посочи кметът.

Той подчерта: Продължаваме да търсим начини освен красива, нашата община да бъде атрактивна и желана за туризъм и други инвестиции. Вярвам, че това е правилният път, за да видим всички населени места по-живи, благоустроени, осигурени и спокойни.

Кметът Белчев увери, че вниманието му винаги ще бъде насочено към всички млади хора с модерна визия, които желаят да проектират идеите си тук.

Към децата, които заслужават добра среда и развитие на техните интереси. Към възрастните хора и хората с увреждания, за които винаги ще търсим най-добрата здравна и социална грижа. Към работещите и всеотдайни трудолюбиви хора.

Към всички вас, които избирате община Баните за пълноценна почивка. Към инвеститорите, които виждат възможности тук и оценяват богатствата, които ни открояват.

Павлин Белчев пожелава на жителите от община Баните здраве, щастие и повече единност в усилията ни за още по-добър живот.

На нашите скъпи гости желая приятно пребиваване на територията на общината през тези празнични майски дни. Не забравяйте, че нашето госпоприемство ви очаква през цялата година. Грижим се за това да избирате Баните за многобройни посещения, добави Белчев.

Разчитаме, че вашият положителен глас се чува и извън територията на общината ни и подпомагате развитието ни в областта на туризма, допълни той.

И за финал кметът Белчев изказа силна благодарност на всички спонсори, дарили средства за реализирането на Празника на община Баните и минералната вода и на всички хора, които ни подкрепят безрезервно.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОБЩИНА БАНИТЕ!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура