Промяна в организацията на движение в Златоград за празника на чевермето

03 May, 2022

Във връзка с нормалното протичане на Гайдарското надсвирване в петък и Празника на Златоградското чеверме на следващия ден от 08:00 часа до приключване на мероприятията се затваря за движение на моторни превозни средства улица „Беловидово” в Златоград.

Касае се за участъка от кръстовището при сградата на „Стария съвет” до Ресторант „Кристал”, пътната отсечка от кръстовището на улица „България” по новия пътен мост до кръстовището с улиците „Ахрида” и Крайречна” и пътния мост между посочените участъци.

Ще се осигури безопасност на движението по улица „България” в Златоград на 7 май за времето, през което се извършва пренасяне на чеверметата от Градски парк към Централен площад от 10:45 ч. до 11:30 часа.

В случай на необходимост, ще се затвори за движение улица „Стефан Стамболов” от кръстовището й с улица „Тракия” до кръстовището й с улица „Ахрида”, като движението се регулира от служители на Районно управление Златоград към Областна дирекция на МВР – Смолян.

Общинската управа приканва жителите на Златоград, в деня на събитието, да не използват личните си автомобили за придвижване до Централната градска част, с цел облекчаване на натовареността от автомобили по време на провеждане на мероприятието.

Община Златоград предварително благодари за проявеното разбиране и пожелаваме на всички добро настроение!

 

Снимка: Интернет

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура