Ски сезонът в Пампорово продължава до 10 април с пролетно време и достатъчно сняг

30 Mar, 2022

Скиорите и сноубордистите в Пампорово се радват на слънчево пролетно време и хубави снежни писти в края на туристическия сезон.

На разположение на спортистите са 10 отворени писти, които са походящи както за напредналите, така и за правещите първи стъпки в ските.

За туристите в планинския курорт работят и 10 лифтови съоръжения.

Ски сезонът в курорта продължава до 10 април с достатъчно сняг по пистите, като предимно български туристи се очакват в родопския курорт през априлската ваканция.

Лифт картите до края на сезона са на промоционални цени на стойност от 62 лева за възрастен, 49 лева за младеж и 37 лева за деца.

Карти за лифтове и ски оборудване могат да бъдат закупени онлайн на pamporovo.me с отстъпки от 3 и 20%.

С новата полудневна лифт карта, валидна от 11:45 часа до 16:30 часа, времето за каране по пистите на Пампорово е с 45 минути повече.

На прекрасни условия се радва също ски зона Мечи чал, която предлага и сутрешна полудневна карта от 08:45 до 12:30 часа.

Атрактивна оферта с внушителните 40% отстъпка е в сила до 9 април за настаняване в петзвездния хотел “Перелик” при директни онлайн резервации на pamporovo.me и perelikhotel.com.

И през този сезон Пампорово е предпочитана дестинация за снежни спортове и семейна ваканция.

Курортът отчита осезаем ръст на туристите от около 30-40%.

Информация за всичко интересно, което се случва в Пампорово може да откриете на официалната страница на курорта www.pamporovo.me и социалните канали във Facebook и Instagram.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура