Община Златоград кани жителите на публично обсъждане на проектобюджета за 2022 г.

24 Mar, 2022

Кметът на Община Златоград Мирослав Янчев отправя покана към местната общност за участие в публично обсъждане на ПРОЕКТА НА БЮДЖЕТ НА ОБЩИНА ЗЛАТОГРАД ЗА 2022 г.

Публичното обсъждане ще се проведе на 30 март от 16:30 часа в заседатената зала, на втория етаж, в сградата на общинска администрация Златоград. 

На публичното обсъждане ще бъдат представени: Проекта на бюджет на Община Златоград за 2022 г., Проект на Годишна програма за управление и разпореждане с имотите – общинска собственост в Община Златоград през 2022 г. и Разчет за финансиране на капиталовите разходи  на Община Златоград за 2022 г.

Обсъждането ще се проведе при спазване на всички действащи към момента противоепидемични мерки.

Всички, които искат да направят предложения, свързани с проекта на Бюджет 2022 и нямат възможност да присъстват на публичното обсъждане могат да отправят своите коментари и въпроси  в Центъра за административно обслужване в сградата на Общинска администрация Златоград и на е-mail: ObA-zlatograd@zlatograd.bg.

За постъпилите мнения, становища, предложения и въпроси отправени чрез имейла, деловодството и от публичното обсъждане ще се състави протокол, който ще бъде приложен като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му от кмета на общината за разглеждане от Общинския съвет Златоград.

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура