Община Баните организира конкурс за детско творчество под надслов “Посланици на здравето и мира”

23 Mar, 2022
Община Баните организира конкурс за детско творчество под надслов “Посланици на здравето и мира” по повод 7 април- Световен ден на здравето и здравния работник.
Заради на минералната вода община Баните е утвърдена дестинация за здравен и лечебен туризъм.
Всеки ден сме свидели на благородните усилия, които полагат здравните работници, за опазване и подобряване на здравето на хората, за което искрено им благодарим, посочват от общината.
Целта на конкурса е да развие творческото мислене на децата и младежите, да ги запознае с грижите и труда, които здравните служители по цял свят полагат ежедневно.
Отбелязваме Световния ден на здравето и здравния работник с конкурс за детско творчество, можете да участвате с рисунки, пана, макети и други творения на тема “Посланици на здравето и мира”.
В конкурса могат да се включат всички деца и ученици от училища и детски градини на територията на община Баните.
За всички участници ще има изненади. Срокът за предаване на творбите е 05.04.2022г.
Изпращайте снимки на творбите си на имейла на община Баните banite@banite.egov.bg , заедно с три имена, възраст, учебно заведение и преподавател. Оригиналите предайте на преподавател от съответното училище или детска градина.
Кметът на община Баните Павлин Белчев ще награди лично авторите на най-идейните творби. На 7 април на страницата на община Баните във Facebook ще качим снимки на всички творения, а самите творби ще бъдат подарени на медицинските специалисти и здравни работници, практикуващи на територията на общината.
Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура