Кметът на Чепеларе Боран Хаджиев се срещна с ректора на НСА

17 Mar, 2022

Кметът на Община Чепеларе Боран Хаджиев се срещна с ректора на Национална спортна академия „Васил Левски“ – проф. Николай Изов.

Проф. Изов беше в Чепеларе за серия от важни срещи преди подписването на договор за дългосрочно сътрудничество със Спортно училище „Олимпийски надежди“ в града.

На предварителните разговори на проф. Николай Изов с директора на училището Радослав Аговски бяха уточнени основни параметри на споразумението – като конкретните стъпки за развитие на спортната, научната и състезателна дейност и начините за постигане на успешни резултати.

Ректорът на НСА се срещна и с ръководството на един от най-големите в света производители на ски екипировка и оборудване „Амер Спортс България“ в лицето на директора Ивайло Петров и изпълнителния директор Атанас Русинов.

С тях той обсъди перспективите за развитие на спорта в община Чепеларе и в същото време им благодари за вниманието, съпричастността и отговорностите, които те поемат за решаване на много от проблемите свързани със спорта при децата и младите хора в града.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура