В Неделино се проведе благотворителен коктейл по инициатива на кмета Боян Кехайов

08 Mar, 2022

На 7-ми март по инициатива на кмета на община Неделино Боян Кехайов се проведе благотворителен коктейл с представители на местния бизнес, с цел набиране на средства за подпомагане на пострадалото при пожар сем. Пункови.

В дома на сем. Пункови на 28 февруари възниква пожар, вследствие на който са нанесени сериозни материални щети. Живущите в къщата са спасени, но един от тях е със сериозни изгаряния, настанен в лечебно заведение.

По време на коктейла се отзоваха част от поканените бизнесмени. Общата сума, която беше събрана е в размер на 3650 лева.

Тя беше връчена на Венера Пункова още същата вечер, с цел своевременно предприемане на незабавни действия за възстановяване на причинените щети, както и оказване на необходимата помощ за лечение на пострадалия Велин Пунков.

Кметът Боян Кехайов изразява благодарността си към всички онези, които се включиха в инициативата и оказаха съпричастност в този тежък за семейството момент.

Поради проявен интерес и от страна на жителите на община Неделино, които желаят да помогнат финансово на сем. Пункови, общината уведомява, че във фоайето на Общинска администрация – Неделино ще бъде поставена кутия за дарение до 17 март.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура