Чепеларе участва със свой щанд на международно туристическо изложение

25 Feb, 2022

Община Чепеларе взе участие в 38-ото издание на Международното туристическо изложение Holiday & SPA EXPO от 24 и 25 февруари 2022 г. в Интер Експо Център – София.

Община Чепеларе използва шанса да представи на туристическия пазар възможностите за туризъм в двете общини, участващи в проекта – Чепеларе, България и Просочани, Гърция.

За целта в рамките на проекта са изработени информационни брандирани материали, в това число рекламни видеоклипове на реновираните по проекта Музей на родопския карст, както и други туристически културни и природни обекти на територията на община Чепеларе, включени в „Изследване на туристическите културни и природни обекти на територията на община Чепеларе“ и „Проучване и разкриване потенциала за атракция, свързан с туристически, културни и природни обекти на територията на община Чепеларе“, осъществени в рамките на проекта.

Международното туристическо изложение HOLIDAY & SPA EXPO се провежда всеки февруари в Интер Експо Център – София.

Изложбената програма включва изключително интересни събития, обхващащи всички сектори на туристическата индустрия – нови технологии, защита на компании и клиенти при кризи, проблеми с персонала и професионалното обучение, маркетингови тенденции и много други.

По време на Holiday & SPA компании и експерти от цяла България, Гърция, Великобритания, Турция, Испания, Индия, Финландия, Перу и други имат възможност да се срещнат и обменят информация, опит и идеи.

Проект INTEGRA_TOUR има за цел да опазва и подобрява местната култура, паметници и природни и създадени от човека туристически ресурси; насърчаване на форми на туризъм, които предоставят възможности за здравословно взаимодействие на туристите и местните жители и повишават по-доброто разбиране на различните култури, обичаи, начин на живот, традиционни знания и вярвания.

Щандът на Община Чепеларе се намира в зала 2 в Интер Експо Център – София, на адрес бул. Цариградско шосе 147.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура