Снежните условия в Пампорово са отлични след поредната порция сняг тази зима

09 Feb, 2022

Снежните условия в Пампорово са прекрасни за ски ваканция след поредната порция сняг през тази зима.

Туристите в родопския курорт се радват на много естествен сняг в ски зоната от началото на сезона, като в района на Снежанка има над метър сняг.

Скиорите и сноубордистите имат на разположение 15 отлично подготвени писти, които са подходящи за напреднали и начинаещи любители на зимните спортове.

За посетителите на курорта работят и 12 лифтови съоръжения, като лифт карти и ски оборудване могат да бъдат закупени онлайн на pamporovo.me с отстъпки от 3 и 20%.

На 12 и 13 февруари спортистите в планинския курорт ще имат възможност за безплатно пробно каране с новата система Step On на Burton. Събитието ще се проведе на Студенец и се организира от Snow Limit Ski & Snowboard.

Ски правила, които туристите в Пампорово трябва да спазват вижте ТУК 

Хит този сезон в Пампорово е новата полудневна лифт карта, с която се увеличава времето за каране по пистите в курорта с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

В продажба е и сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 08:45 до 12:30 часа.

Пампорово съветва туристите да закупуват предварително онлайн своите лифт карти и ски пакети през сайта www.pamporovo.me, за да избегнат чакането на опашки и да прекарат повече време по пистите.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово може да намерите ТУК

Зимният курорт предлага специална оферта с внушителните 40% отстъпка при онлайн резервации на pamporovo.me за нощувки до 24 февруари в петзвездните хотели Перелик и Орловец за дните неделя-четвъртък, включително.

За дните петък и събота отстъпката е 25% при директна онлайн резервация. Посетителите могат да избират между нощувка със закуска или само нощувка.

С всяка резервация гостите на хотел Перелик получават нощувка в избран тип помещение, закуска на блок маса в ресторант Перелик, достъп до Spa Lounge, транспорт до ски зоната и обратно, ски гардероб за съхранение на собствено оборудване в хотела и на Ски център 2 – Малина, Wi-Fi в целия хотел, безплатен открит паркинг до изчерпване на наличните места и други.

Информация за всичко интересно, което се случва в Пампорово може да откриете на официалната страница на курорта www.pamporovo.me и социалните канали във Facebook и Instagram.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура