Смолянски ученици с награди от Националния турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“

20 Jan, 2022

В ППМГ „Васил Левски” Смолян официално бяха връчени наградите от Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“.

Директорът на училището г-жа Илиева връчи почетните грамоти и наградите, подсигурени със съдействието на VIVACOM,SAP, MUSALASOFT, SUPERHOSTING, на Стефко Цоньовски и Мирослав Узунов от XIIА клас, които участваха с проект “Система за управление на курсове” в направление “Разпределени приложения”.

Те представиха достойно училището и завоюваха престижното трето място.

Поздравления за техния ръководител г-жа Венета Тончева, старши преподавател по информатика. Тя също получи почетна грамота за труда и всеотдайността си.

„В своя редови живот човек иска да получи възможност за развитие в областта , която иска да следва. Ние предлагаме това посредством успешното управление и работа с курсове, за да може да се формира по-добра подготовка и усъвършенстване в сферата, която избере ученикът”, споделиха младите програмисти.

Те добавиха, че освен с възможността за развитие, нашата система позволява обмяна на опит и решаване на проблеми посредством различни средства: съобщения за връзка, постове, чат, въпроси и отговори, видео конференция.

„Важно е за нас системата да следва задачи като отлично преподаване, подготовка, свързване и подпомагане на потребителите. Искаме най-доброто за съучениците си и вярваме, че успяваме да им осигурим всичко необходимо, за да имаме една добре управлявана система за курсове”, посочиха учениците.

 

Снимки: ППМГ „Васил Левски” – Смолян

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура