Пампорово стана част от партньорската програма на БХРА

18 Jan, 2022

Пампорово АД стана поредният член на Партньорската програма на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Програмата е създадена, за да подпомогне туристическия бизнес да привлече повече лоялни клиенти, като в същото време предостави на потребителите по-изгодни условия за ваканция, които да ги превърнат във верни партньори на българските хотели, места за настаняване и заведения.

Карти за отстъпка за своите служители могат да заявят всички членове на БХРА, както и компаниите-партньори в програмата.

Освен това, като жест към българите в чужбина, БХРА разшири инициативата, така че с лоялните партньорски карти могат да се сдобият и всички представители на българите зад граница, като част от кампанията „Очакваме ви у дома“. Заявяването на картите става чрез българските дружества и организации в чужбина.

Притежателите на карта от партньорската програма могат да закупят лифт карта за ски зоната Пампорово-Мечи Чал с 8 на сто отстъпка от касите в двата зимни курорта. Намалението е валидно при закупуване на лифт карта за три и повече дни. Отстъпката дава право три пъти на сезон да закупите до 3 лифт карти при всяко пазаруване на преференциална цена.

Освен това притежателите на ски карти могат да наемат ски и сноуборд оборудване, както и да ползват пакети за обучение на деца или възрастни с продължителност от минимум 3 дни, отново с 8 на сто отстъпка от редовната цена, като от тях можете да се възползвате на касите в Пампорово и в ски гардеробите на Пампорово АД.

Участниците в партньорската програма на БХРА имат право и на отстъпка в размер на 30 на сто при настаняване в петзвездните хотели Перелик и Орловец. Партньорската карта на БХРА се показва на рецепция и намалението се ползва за стаята, в която е настанен притежателят й.

В мрежата на БХРА вече са се включили над 250 компании в цялата страна, както и фирми от Малта и Русия, които предлагат отстъпки на притежателите на партньорски карти.

Пластиките с логото на БХРА дават на своите притежатели възможност да отсядат в хотели, да се хранят и да пазаруват от различни търговски обекти, както и да получават услуги от доставчици с намаление до 50 на сто.

Освен обекти от туристическия бизнес в програмата вече са се включили бензиностанции, магазини, търговски обекти, предлагащи техника, медии, обекти от сферата на обслужването, фирми, осигуряващи авторски права и големи доставчици на ток.

Картите за отстъпка са допълнителен стимул за дългогодишните лоялни служители в туризма, тъй като им позволяват да спестят редица разходи за домакинството, благодарение на включените намаления.

Като освен това карат работещите в сектора да се чувстват и част от голямото семейство на туризма.

Възнаграждението на подобна лоялност е особено важно в трудните времена на икономическа криза, обясниха от БХРА.

Източник: Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура