Отлични условия за зимни спортове в Пампорово

28 Dec, 2021

Ски сезонът в Пампорово набира сила и условията за зимни спортове и снежна ваканция са прекрасни.

В двете ски зони Пампорово и Мечи чал работят общо 15 писти с различна сложност, подходящи както за начинаещите скиори и сноубордисти, така и за напреднали.

На разположение на туристите са и 12 работещи лифта, като за качване на лифтовете не се изисква зелен сертификат.

Тази зима Пампорово предлага на скиорите и сноубордистите нова полудневна лифт карта. С нея се увеличава времето за каране по пистите в планинския курорт с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

В продажба е и сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 08:45 до 12:30 часа.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово – ТУК

Хотелите в зимния курорт са почти изцяло резервирани около Нова година, а записванията за целия ски сезон са значително по-добри в сравнение с миналата година. За определени периоди от сезона дори са спрени продажбите, тъй като няма свободни места.

Родопският курорт отново посрещна британски туристи, а сериозен интерес има и от съседни балкански страни.

По този начин Пампорово възстановява потока от чуждестранни туристи, като се очаква присъствието на чужди туристи през сезона да бъде около 30%, след като през миналия сезон посетителите бяха почти изцяло българи.

Планинският курорт продължава програмата за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и възрастни над 65 години, която предоставя по-атрактивна цена за услугата.

Ски услуги с отстъпка могат да се закупуват предварително онлайн директно през уеб магазина http://webshop.pamporovo.me с 3% отстъпка от цената на лифт картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд училище и 20% отстъпка за наем на оборудване.

Туристите могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

Информация за всичко интересно, което се случва в Пампорово, работещи писти и съоръжения, както и директна онлайн продажба лифт карти, ски оборудване и настаняване в хотелите Перелик и Орловец, може откриете на официалната онлайн платформа на курорта на www.pamporovo.me  и социалните канали в Instagram и Facebook.

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa Wоrd Ѕkі Аwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г“.

Победителите в престижния конкурс, който е обявен за „Ски Оскарите”, ще бъдат определени чрез чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината.

Пампорово приканва мнoгoбpoйнитe си посетители дa пoдĸpeпят любимия си курорт на https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

От Пампорово благодарят на всички свои клиенти, които през годините се превърнаха в приятели и с които зимният сезон в курорта е още по-запомнящ се!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура