Ски зона Мечи чал отваря на 23 декември

20 Dec, 2021

Пампорово има най-добрите условия за ски и зимни спортове за последните години – изобилен сняг и отлични писти за туристите.

Снежната покривка в района на връх Снежанка е 135 см, Мечи чал 120 см, а на Студенец 85 см.

Ски зона Мечи чал ще бъде отворена от 23 декември и така родопският курорт ще заработи на пълни обороти.

Очакванията са за добър зимен сезон, според резултатите от записванията и резервациите на туристите, заяви изпълнителният директор на “Пампорово” АД Мариан Беляков.

Хотелите в Пампорово са почти изцяло резервирани около Нова година, а записванията за целия ски сезон са значително по-добри в сравнение с миналата година. За определени периоди от сезона дори са спрени продажбите, тъй като няма свободни легла.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово – ТУК

До 28 декември включително, в Пампорово е в сила промоционален период с цени на еднодневна лифт карта, които запазват миналогодишните стойности от 62 лева за възрастен, 49 лева за младеж (12-17,99 години) и 37 лева за деца (7-11,99 години).

От 29 декември в сила влизат редовните цени на ски услугите за зимен сезон 2021/2022 с цена на еднодневна лифт карта 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) и 45 лева за деца (7-11,99 години).

За зимния сезон новата полудневна карта ще увеличи времето за каране по пистите на Пампорово с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

Ски услуги с отстъпка ще могат да се закупуват предварително онлайн директно през уеб магазина   http://webshop.pamporovo.me с 3% отстъпка от цената на лифт картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд училище и 20% отстъпка за наем на оборудване.

Туристите ще могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

 

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa Wоrd Ѕkі Аwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г“.

Победителите в престижния конкурс, който е обявен за „Ски Оскарите”, ще бъдат определени чрез чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината.

Пампорово приканва мнoгoбpoйнитe си посетители дa пoдĸpeпят любимия си курорт на  https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

От Пампорово благодарят на всички свои клиенти, които през годините се превърнаха в приятели и с които зимният сезон в курорта е още по-запомнящ се!

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура