Промоция на лифт картите в Пампорово до 28 декември

17 Dec, 2021

Пампорово откри сезона с отлични условия за зимни спортове и снежни емоции.

От 18 декември още повече писти ще бъдат отворени и почти цялата ски зона Пампорово ще заработи, а ски зона Мечи чал ще отвори на 23 декември.

Изпълнителният директор на “Пампорово“ АД Мариян Беляков изрази надежди за настоящия зимен сезон, тъй като за първи път от години има толкова много сняг по пистите през декември.

От 18 до 28 декември включително, влиза в сила промоционален период с цени на еднодневна лифт карта, които запазват миналогодишните стойности от 62 лева за възрастен, 49 лева за младеж (12-17,99 години) и 37 лева за деца (7-11,99 години).

От 29 декември в сила влизат редовните цени на ски услугите за зимен сезон 2021/2022 с цена на еднодневна лифт карта 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) и 45 лева за деца (7-11,99 години).

За зимния сезон новата полудневна карта ще увеличи времето за каране по пистите на Пампорово с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

Ски услуги с отстъпка ще могат да се закупуват предварително онлайн директно през уеб магазина   http://webshop.pamporovo.me с 3% отстъпка от цената на лифт картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд училище и 20% отстъпка за наем на оборудване.

Туристите ще могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

Ценоразпис за зимния сезон в Пампорово – ТУК

На територията на комплекса са монтирани допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

Пампорово призовава всички посетители в курорта да спазват стриктно противоепидемичните мерки.

 

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa Wоrd Ѕkі Аwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г“.

Победителите в престижния конкурс, който е обявен за „Ски Оскарите”, ще бъдат определени чрез чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината.

Пампорово приканва мнoгoбpoйнитe си посетители дa пoдĸpeпят любимия си курорт на https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

От Пампорово благодарят на всички свои клиенти, които през годините се превърнаха в приятели и с които зимният сезон в курорта е още по-запомнящ се!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура