Сезонните лифт карти в Пампорово са на промоция до 10 декември

07 Dec, 2021

Пампорово открива ски сезона на 18 декември. При благоприятни метеорологични условия някои писти могат да бъдат отворени и по-рано.

Сезонните лифт карти в Пампорово са на промоция до 10 декември (включително) и са прекрасна идея за подарък на скиори, сноубордисти и любители на планината.

Вземи сега своята сезонна лифт карта на промоционална цена и карай цяла зима по пистите в курорта! 

И тази година ски курортът предлага възможност за избор от сезонна лифт карта за всички или такава само за делнични дни.

Виж промоционалните цени ТУК.

За първи път тази година можеш да я закупиш директно през онлайн магазина на Пампорово! Също така се предлага възможност да я заплатиш по банков път или на място на касата в хотел Перелик.

Картите закупени онлайн генерират автоматично QR код, с който могат да бъдат получени на място, а при закупуване по един от останалите възможни начини се предоставят срещу платежен документ на касата на Студенец, при Атанас Михалакев.

Зелени сертификати за качване на лифтовете няма да се изискват.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

За удобство на гостите на двата хотела, този зимен сезон ще стартира My menu –  платформа за безконтактни поръчки на меню в ресторант, резервация за маса, поръчка в стаята от рум-сървиз меню или запазване на час за спа процедура.

Само преди дни петзвездният хотел Перелик с конферентен център Пампорово спечелиха приза за „Най-добър хотел за събитийни и конферентни бизнес прояви на България за 2021 г.“ на престижния международен конкурс World MICE Awards.

 

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa WоrdЅkіАwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г“.

Победителите в престижния конкурс, който е обявен за ски „Оскарите”, ще бъдат определени чрез чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината.

Пампорово приканва мнoгoбpoйнитe си посетители да пoдĸpeпят любимия си курорт на https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

Пампорово благодари на всички свои клиенти, които през годините се превърнаха в приятели и с които зимният сезон в курорта е още по-запомнящ се!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура