Нова полудневна лифт карта увеличава времето за каране по пистите в Пампорово

03 Dec, 2021

Пампорово дава старт на ски сезона на 17 декември със символична цена на лифт картата от 10 лева.

От 18 до 28 декември включително, влиза в сила промоционален период с цени на еднодневна лифт карта, които запазват миналогодишните стойности от 62 лева за възрастен, 49 лева за младеж (12-17,99 години) и 37 лева за деца (7-11,99 години).

От 29 декември в сила влизат редовните цени на ски услугите за зимен сезон 2021/2022 с цена на еднодневна лифт карта 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) и 45 лева за деца (7-11,99 години).

През зимен сезон 2021/2022 в продажба влиза сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 08:45 до 12:30 часа.

Сезонните лифт карти в Пампорово са на промоция до 10 декември. Вземи сега своята сезонна лифт карта на промоционална цена и карай цяла зима по пистите в Пампорово! 

И тази година ски курортът предлага възможност за избор от сезонна лифт карта за всички или такава само за делнични дни.

Виж промоционалните цени ТУК.

Зелени сертификати за качване на лифтовете няма да се изискват.

За първи път в Пампорово туристите ще могат да закупуват предварително онлайн лифт карти, оборудване и училище с отстъпка.

Директната покупка на услуги през уеб магазина http://webshop.pamporovo.me ще предоставя 3% отстъпка от цената за лифт карта, 8% отстъпка за ски и сноуборд уличище и 20% отстъпка за наем на оборудване.

Туристите ще могат да селектират и динамично пакетират ски услуги през онлайн магазина на курорта според предпочитанията си, спестявайки време и средства.

Продължава програмата за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и възрастни над 65 години, която предоставя по-атрактивна цена за услугата.

С цел осигуряване на безопасна среда, Пампорово продължава проекта за дигитализация на услугите в курорта като инвестира в допълнителни платформи за дистанционно обслужване в ски зоната и хотелските бази, въвежда нови модули за онлайн покупки на ски услуги, увеличава броя на безконтактните устройства в курорта и поставя виртуален касиер за самостоятелна покупка на ски услуги на ски център 2.

Допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти и ски пакети са поставени в централната част на курорта – в хотели Перелик и Орловец и пред най-новия ресторант Glamour Chalet. Чрез сканиране на QR код туристите ще могат да вземат лифт картата си още в хотела.

За да се облекчат струпванията пред касите и да се спести време, препоръчваме презареждане на лифт картите онлайн.

Нова инвестиция за сезона е внедряването на допълнителен модул за предварителна резервация на ски или сноуборд учител и оборудване. В гардероба на ски център Малина има поставен Self-Check-in деск, през който могат да се правят поръчки на ски услуги чрез самостоятелно чекиране.

На www.pamporovo.me туристите могат директно да резервират престой в петзвездните хотели Орловец и Перелик с 25% отстъпка за онлайн резервации през BookOnlineNow.

За удобство на гостите на двата хотела, този зимен сезон ще стартира My menu –  платформа за безконтактни поръчки на меню в ресторант, резервация за маса, поръчка в стаята от рум-сървиз меню или запазване на час за спа процедура.

Само преди дни петзвездният хотел Перелик с конферентен център Пампорово спечелиха приза за „Най-добър хотел за събитийни и конферентни бизнес прояви на България за 2021 г.“ на престижния международен конкурс World MICE Awards.

 

Πaмпopoвo e нoминиpaн в ĸoнĸypca нa Wоrd Ѕkі Аwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021 г“.

Победителите в престижния конкурс, който е обявен за „Ски Оскарите”, ще бъдат определени чрез чpeз oнлaйн глacyвaнe до края на годината.

Пампорово приканва мнoгoбpoйнитe си посетители дa пoдĸpeпят любимия си курорт на https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура