Пампорово се превърна в снежна приказка

30 Nov, 2021

Пампорово се превърна в истинска снежна приказка. Около 10 см е натрупаната снежна покривка, а оръдията за изкуствен сняг в родопския курорт също заработиха.

Пампорово открива ски сезона на 18-ти декември.

За ски лифтовете и ски зоната не се изисква зелен сертификат от туристите, напомнят от Пампорово.

И тази година зимният курорт предлага възможност за избор от сезонна лифт карта за всички или такава само за делнични дни.

Виж промоционалните цени ТУК.

Вземи сега своята сезонна лифт карта на промоционална цена до 10-ти декември (включително) и карай цяла зима по пистите в Пампорово! 

Сезонната лифт карта важи за ски зона Пампорово с достъп до ски зона Мечи чал.

За първи път тази година можеш да я закупиш директно през онлайн магазина на Пампорово!

Също така се предлага възможност да я заплатиш по банков път или на място на касата в хотел Перелик.

Картите закупени онлайн генерират автоматично QR код, с който могат да бъдат получени на място, а при закупуване по един от останалите възможни начини се предоставят срещу платежен документ на касата на Студенец, при Атанас Михалакев.

Повече информация за всички актуални промоции може да намерите на официалния сайт на курорта pamporovo.me

 

Гласувайте за Пампорово в престижния конкурс за “Най-добър ски курорт на България” на Световните ски награди (World Ski Awards). Гласувайте за Родопите!

Победителите в престижния конкурс, който е обявен за ски „Оскарите”, ще бъдат определени чрез онлайн гласуване, което продължава до 31 декември.

Пампорово приканва многобройните си посетители да подкрепят любимия си курорт тук:   https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021 .

От Пампорово благодарят на всички свои клиенти, които през годините се превърнаха в приятели и с които зимният сезон в курорта е още по-запомнящ се!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура