Дни на устойчивото отопление и строителство в Смолян от 23 до 25 септември

14 Sep, 2021

От 23 до 25 септември в Смолян ще се проведат “Дни на устойчивото отопление и строителство“.

Програмата на събитието включва открито изложение с информационни щандове и професионални обучения , насочени към общински администрации, инвеститори, енергийни агенции, собственици на сгради, домоуправители, проектанти и строителни специалисти.

Събитието е със свободен достъп и е подходящо за всички, които се интересуват от възможностите за използване на устойчиви (екологични,ефективни и изгодни) алтернативи за отопление на дома, както и от технологичните иновации за проектиране и строителството на почти нулевоенергийни сгради.

Участниците ще имат възможност да получат безплатни консултации на място от представителите на проектите REPLACE и nZEB Roadshow, както и да разгледат конкретни технически решения от щандовете на фирмите-изложители, предлагащи екологични отоплителни решения, строителни материали и компоненти за енергийно ефективно строителство.

Включени са и показни на най-новите материали, изделия и технологии.

Организатори са Черноморският изследователски енергиен център и Центърът за енергийна ефективност „ЕнЕфект“, подпомогнати от проектите REPLACE и nZEB Roadshow, финансирани от програма Хоризонт 2020 на Европейския съюз.

Събитието се провежда с любезната подкрепа на община Смолян, подпомогната от проект +CityxChange, финансиран от програма Хоризонт 2020 на Европейския съюз.

Програма на обученията

Участието в обученията е безплатно, но с предварителна регистрация*, която може да бъде направена тук: https://forms.gle/hx8tWkFAm2ASeMF58

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура