Прекрасни условия за ски и сноуборд в Пампорово

26 Mar, 2021

Условията за ски и сноуборд в Пампорово са отлични. В курорта са отворени 11 отлично подготвени снежни писти с различна сложност, подходящи както за начинаещи скиори и сноубордисти, така и за напреднали.

Ски сезонът в Пампорово продължава до 11 април с промо цени на лифт карти: 52 лева за възрастен, 42 лева за младеж и 31 лева за дете.

На по-ниски цени са ски и сноуборд пакетите, които могат да бъдат закупени на място и онлайн. Пълният ценоразпис може да видиш ТУК.

От Пампорово съветват туристите да закупуват предварително онлайн своите лифт карти и ски пакети през сайта www.pamporovo.me, за да избегнат чакането на опашки и да прекарат повече време по пистите.

Освен да карат ски и сноуборд, посетителите в Пампорово могат да се възползват и от други алтернативни услуги и активности, предлагани от Туристически Център Пампорово, сред които преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Пампорово отчита неочаквано добър зимен сезон, като ски курортът продължава да бъде предпочитана дестинация за семейна ваканция и зимни спортове.

Спадът на туристи в родопския курорт се оказа значително по-малък от първоначалните очаквания преди началото на сезона.

Българските туристи по пистите до голяма степен успяха да компенсират сериозната липса на чуждестранни туристи в трудните за пътуване условия по време на пандемия.

Информация за всичко интересно, което се случва в Пампорово, работещи писти и съоръжения, както и директна онлайн продажба лифт карти, ски оборудване и настаняване в хотелите Перелик и Орловец, може да откриете на официалната онлайн платформа на курорта на www.pamporovo.me и социалните канали във Facebook и Instagram.

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура