Бюлетините за предстоящите избори пристигнаха в Смолян

26 Mar, 2021

104 хиляди хартиени бюлетини бяха доставени за 22-ри изборен район-Смолянски за предстоящите избори за народни представители на 4 април 2021 година.

Те бяха получени от двама упълномощени представители на РИК-Смолян и оправомощен служител от Областна администрация Смолян от „Печатница на БНБ“ АД.

Транспортирането на бюлетините до областния център се извърши в запечатан с пломба автомобил, съпроводен от служители на МВР-Смолян.

В присъствието на членовете на РИК-Смолян, изпълняващия длъжността областен управител Андриян Петров, служители на ОД МВР-Смолян, организационно-техническия екип на Областна администрация Смолян, представители на медиите, председателят на РИК-Смолян Златко Карамучев разпломбира ключалката на автомобила, превозващ бюлетините, след като всички се увериха в целостта на пломбата.

Бюлетините бяха пренесени в специално, определено за целта, помещение в сградата на Областна администрация Смолян, оборудвано със СОТ, което беше запечатано в 14:53 часа на 26 март 2021 година.

В него хартиените бюлетини ще се съхраняват до предаването им на секционните избирателни комисии в област Смолян под денонощна физическа охрана от служители на МВР Смолян.

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура