Дариткова: Когато ГЕРБ поемем ангажименти, ние ги изпълняваме

24 Mar, 2021

Ще продължим, както и досега, да защитаваме интересите на всяко населено място и на областта като цяло. Когато ГЕРБ поемем ангажименти, ние ги изпълняваме. Добри неща направихме за Гьоврен, а когато е силно правителството, е силна и общината, и местният кмет. Държим държавата стабилна. Сега е най-важно да я изведем от ковид кризата и да продължим напред. Това заяви пред жители на родопското село Гьоврен водачът в листата на ГЕРБ-СДС в Смолянска област д-р Даниела Дариткова.

В Гьоврен реализирахме проект за над 1 млн. лева. Асфалтирахме улиците по изключително тежък терен. Цялостният проект на селото е за около 2 млн. лева. Ние сме изпълнили половината от него, по-скъпата част, с подпорните стени. Останалата част от е само асфалт, посочи Владимир Солаков – четвърти в листата.

Той се обърна към жителите на Гьоврен с призив за подкрепа.Останалата част от проекта включва всички останали улици, до последната. Имаме технически проект. Ако ГЕРБ отново управлява държавата, съм сигурен, че ще дойде подкрепа. Резултатите сега са налице – обновен площад, кметство, читалище, асфалт, подпорни стени, подчерта Солаков.

ГЕРБ наистина подобри най-лошите и най-стръмните терени, асфалтира улиците. Гьоврен си остана едно от най-големите села. Запазили сме младите хора, имаме много деца. Имаме цехове, в които работят над 150 шивачки. Когато ГЕРБ ръководеше община Девин, много неща се направиха в Гьоврен. Просто молбата ни е да се осигури достъп до къщите и плевните, поискаха местните жители.

Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС се срещнаха и с жители на селата Лясково и Селча.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура