Задържаха двама младежи, изпочупили огледала на пет автомобила в Чепеларе

09 Mar, 2021

Полицията в Чепеларе задържа двама младежи, извършили повреждания на пет автомобила, паркирани на улица “Васил Гаджуров“ в родопския град.

На 7 март в РУ-Чепеларе е получена жалба от 32-годишен мъж чепеларец, затова че около 23:00 часа на същата дата лицата Н.М. на 18 години и Б.М. на 17 години, двамата от Чепеларе, са счупили ляво странично огледало на личния му автомобил Нисан Патрол, паркиран пред дома му.

На следващия ден са получени жалби от още четирима собственици с оплакване, че на 7-ми срещу 8-ми март са повредени автомобилите им, които са били паркирани на улица “Васил Гаджуров“ в Чепеларе.

Получена е писмена жалба от 51-годишна жена от Бургас, в която се сочи, че за времето от 19:00 часа на 7 март до 08:30 часа на 8 март неизвестно лице е счупило ляво странично огледало на лекия ѝавтомобил Ситроен Ксара, паркиран също на улица „Васил Гаджуров”.

Жалба е получена и от друг мъж от Чепеларе, че неизвестно лице е счупило дясно странично огледало на автомобила му Рено Клио, паркиран на същата улица.

Друга жалба е получена от 54-годишен чепеларец, който също сочи че в нощта на 7 срещу 8 март неизвестно лице е счупило ляво странично огледало на Фиат Пунто, паркиран отново на улица „Васил Гаджуров“.

И още един гражданин на Чепеларе е подал жалба, че неизвестно лице е счупило ляво странично огледало ва лекия му автомобил Фолксфаген Пасат на тази улица.

Двамата младежи са задържани за срок до 24 часа.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура