Поставиха нови табели с послания за чистота в Смолян

23 Feb, 2021

Млади изследователи за младежко развитие, съвместно с BG Бъди активен, МКБППМН към община Смолян, община Смолян и актьорите на Родопския драматичен театър поставиха нови табели с важни послания.

След успешното им поставяне, младежите се надяват те да внесат голяма доза позитивизъм и още по-голяма доза чувство за лична отговорност спрямо заобикалящата ни среда.

Жителите на град Смолян се сдобиха с креативни и поучителни табели, които ще се поставят на различни места из областния град като целта е да допринесат за повече отговорно отношение сред местните жители, относно изхвърлянето на отпадъци. Това съобщи председателят на Млади изследователи за младежко развитие Валентин Кехайов.

Поуките и съветите, поднесени по забавен начин, целят да напомнят на хората за тяхната отговорност за опазването на околната среда и затова, че именно от тях зависи поддържането на местата, които обичат да посещават чисти и приветливи.

Дизайните на табелите са на победителите в конкурс, организиран в рамките на проект ” Партньорство за красива и чиста България” част от дългосрочната програма Място България, уточни още Кехайов.

Подобни

Избори 2021

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето