Ски зона Мечи чал ще бъде отворена на 19 януари

18 Jan, 2021

Ски зона Мечи чал ще бъде отворена на 19 януари (вторник) с промо цена на лифт картите от 38 лева за възрастни, 30 лева за младежи и 23 лева за деца.

Условията за ски и сноуборд в Пампорово са прекрасни, отворени са 10 лифта и 8 писти. Лифтовете в курорта возят на промоция до 22 януари включително.

Цената на дневната лифт карта остава 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете до 22 януари, като от Пампорово АД препоръчват всички посетители да закупуват картите си директно през новия онлайн магазин на www.pamporovo.me, за да направят преживяването си по-приятно, като избегнат напълно чакането на опашки и прекарат повече време по пистите.

До 22 януари в сила ще бъде също и промоционален период в някои от по-големите хотели в курорта, като 5 звездните Перелик и Орловец, които ще продават с 20% отстъпка и също могат да бъдат резервирани директно през онлайн магазина на Пампорово.

Освен ски и сноуборд по белите писти в курорта, посетителите могат да се възползват и от други интересни активности на открито предлагани от Туристически Център Пампорово, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Следващата неделя (24 януари) от центъра организират второто поредно издание на събитието “Първи стъпки в ски бягането с Екатерина Дафовска“, което има за цел да популяризира спорта сред повече хора в страната, а желаещите да опитат имат шанса на получат първия си урок лично от Олимпийската ни шампионка – Екатерина Дафовска.

За актуална информация за отворени писти и работещи съоръжения, метеорологичната обстановка и всичко в Пампорово следете сайта www.pamporovo.me и социалните канали на курорта или се обадете на 070017702.

Подобни

Избори 2021

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето