Пампорово предлага варианти за изнесен офис в планината

13 Jan, 2021

В крак с последните тенденции, Пампорово предлага варианти за изнесен офис в планината. В ски зоната или в хотела, работата може да се превърне в удоволствие, а планината във вдъхновение.

Конферентен център Пампорово е едно от местата в курорта, което предоставя всички условия за творчески кът и приятна работна обстановка, технически оборудван с обособени индивидуални зали и бърза интернет връзка – пространство за нови идеи.

Едно от основните нововъведения и цели на Пампорово АД през този сезон и следващите няколко години е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта с цел улеснението и безопасността на клиентите.

Ето защо стартира новата онлайн платформа на www.pamporovo.me, където освен да намери актуална информация за курорта, всеки ще може директно да си закупи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги и да организира престоя си в Пампорово бързо и лесно.

Закупените онлайн лифт карти, ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални „pick-up” устройства, където чрез сканиране на уникален QR код, без всякакъв физически контакт, клиентите ще получат своята лифт карта. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат лесно да бъдат презареждани онлайн.

И през този сезон на разположение на всички посетители е Туристически център Пампорово, където освен съдействие и информация за курорта, гостите на Пампорово ще могат да се възползват и от различни алтернативни услуги и активности, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Всички актуални оферти и новости в курорта можете да следите на www.pamporovo.me и в социалните канали Facebook и Instagram, където Пампорово присъства активно с разнообразни кампании и последни новини.

На телефон 0700 17 702 може да получите актуална информация за метеорологичната обстановка, отворени писти и лифтове като се свържете с автоматизирана „SNOWTISS” система или оператор.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура