Пампорово с промоционални цени на лифт картите за деца, младежи и възрастни

07 Jan, 2021

Лифт картите в Пампорово остават на промоционални цени до 15 януари. Дневна лифт карта струва 52 лева за възрастни, 42 лева за младежи и 31 лева за деца.

За първа година планинският курорт въвежда отстъпки за лифт картите и за възрастни хора. За скиорите и сноубордистите над 65 години дневната карта струва 42 лева през промоционалния период.

Условията за ски и сноуборд в Пампорово са добри.

Едно от основните нововъведения и цели на Пампорово АД през този сезон и следващите няколко години е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта с цел улеснението и безопасността на клиентите.

Ето защо стартира новата онлайн платформа на www.pamporovo.me, където освен да намери актуална информация за курорта, всеки ще може директно да си закупи лифт карта, ски пакет, хотелско настаняване и други услуги и да организира престоя си в Пампорово бързо и лесно.

И през този сезон на разположение на всички посетители ще бъде Туристически център Пампорово, където освен съдействие и информация за курорта, гостите на Пампорово ще могат да се възползват и от различни алтернативни услуги и активности, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други.

Всички актуални оферти и новости в курорта можете да следите на www.pamporovo.me и в социалните канали Facebook и Instagram, където Пампорово присъства активно с разнообразни кампании и последни новини. А на телефон 0700 17 702 може да получите актуална информация за метеорологичната обстановка, отворени писти и лифтове като се свържете с автоматизирана „SNOWTISS” система или оператор.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура