Община Смолян кани гражданите на публично обсъждане на проектобюджета за 2021 г.

23 Dec, 2020

Публичното обсъждане на Проекта на Бюджет на Община Смолян за 2021 г. ще се проведе нa 29 декември от 15:30 часа в Зала 1 на Родопския драматичен театър „Николай Хайтов“ в Смолян, вместо в 16:30 часа в Сесийната зала на Община Смолян.

Промяната е във връзка с удължаване срока на въведените временни противоепидемични мерки на територията на България от 22 декември до 31 януари 2021 г.

Предстои приемането на бюджета на Община Смолян за 2021г. Разработването и приемането на основния финансов план е част от най-важните решения за развитието на общината.

Публичното обсъждане предоставя възможност на жителите да получат детайлна информация за разработването на бюджета и да участват в разискванията по конкретните му параметри.

Мнението на всички Вас граждани, общински съветници, кметове на кметства, кметски наместници, ръководители, медии, граждански сдружения, юридически лица, които осъществявате дейност или ползвате услуги на територията на общината, както и Вашите въпроси и препоръки са от изключителна важност.

Мнения, препоръки и становища по темата на обсъждането могат да се изпращат на електронната поща на общината obshtina_smolyan@abv.bg, както и в деловодството на Община Смолян, не по-късно от два дни преди провеждане на публичното обсъждане.

За постъпилите становища и предложения от публичното обсъждане ще бъде съставен протокол, който ще се приложи като неразделна част от проекта на общинския бюджет при внасянето му за разглеждане от Общински съвет.

Материалите са на разположение при Гл. експерт Василка Гатешка в стая №431.

Повече информация относно публичното обсъждане на страница: Проекта на Бюджет на Община Смолян за 2021 г.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура