Дизайнерката на звездите Ради Лазарова празнува 35-ти рожден ден

12 Oct, 2020

Дизайнерката на звездите Ради Лазарова празнува своя 35-ти рожден ден.

Знаменитости като Мис България 2017 Вероника Стефанова, актрисата Саня Борисова, певицата Рени и редица други звезди са обличали изящните рокли на смолянчанката.

През 2018г. Наталия Гуркова блестеше на червения килим в Кан с уникална рокля на модна къща „Блинк“.

Красивите булчински рокли на Лазарова са сбъдната мечта за дамите, а балните рокли на младата дизайнерката са етикет за стил сред абитуриентките.

Радослава Лазарова е носител на най-престижната награда за мода в България – „Златна игла 2019“ на Академията за мода в категория „Най-добър млад дизайнер”.

Тя е второ поколение създатели на вълнуващата, романтична и оригинална визия на официални и сватбени тоалети. Израстнала е в семейство на дизайнери и е прекарвала много часове в ателието на родителите си, които са основатели на известния бранд за официални и сватбени тоалети „Аз и Ти“, създаден преди близо 30 години.

След като изучава мода във Варна и София, с наследения талант и натрупан опит, Радослава Лазарова се завръща в родния си град Смолян и в сърцето на Родопите създава своя собствен моден бранд „Блинк“ (в превод от английски език – мигам, светя, блестя).

С трепет, много старание и любов към модата Радослава Лазарова и нейния екип се стремят да създават мечтаната за всяка дама рокля и да задоволяват и най-изтънчения вкус.

Модна къща BLiNK отразява характерния творчески стил на талантливата дизайнерка, а нейните модели са предпочитани от дамите за важни събития – сватбени тържества, коктейли, рождени дни, абитуриентски балове и при всеки повод или специален момент.

Радослава Лазарова е убедена, че: Всяка жена заслужава да притежава дреха, която да я накара да заблести – да отрази и подчертае нейните най-женствени и красиви черти. За стила на млада дизайнерка са характерни женствена визия, внимание към детайла, много ръчен труд, разнообразие от силуети, материи и цветове, в колаборация с последните модни тенденции.

Специфични за работата на Радослава Лазарова като дизайнер са авторските дантели, проектирани от самата нея. Те се изработват с уникална за България специализирана техника във високотехнологичната база на модните къщи „Блинк“ и „Аз и Ти“.

Честит рожден ден, Ради! С пожелания за още много творчески успехи и сбъднати мечти!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура