Пампорово е зелен оазис в летните жеги

01 Sep, 2020

Условията за туризъм в Пампорово са отлични, курортът е зелен оазис в дните на екстремни жеги, информират от Туристическия център.

Прохладните зони за отдих и разходки в гората и в местността “Язовира” са предпочитано място за туристите.

Велопарк Пампорово приема в края на седмицата близо 100 български и гръцки колоездачи, които ще участват в държавния шампионат в ендуро дисциплината.

Функциониращите през летния сезон два лифта в курорта осигуряват достъп до основните атракции – Велопарк-Пампорово и Приключенския парк “Язовира”. “Пампорово” АД обяви през това лято игра със селфита, наречена “Посети, сподели, спечели!”, а сред наградите има скикарти и ваучери за услуги за предстоящия зимен сезон.

В играта може да се участва със снимки от интересни места в Пампорово, публикувани от туристите в две от най-популярните социални мрежи.

Селфитата от курорта могат да донесат награди като едноседмична лифткарта за зимния сезон, двудневна почивка в хотел в курорта, пакет за СПА център и др.

Локациите в курорта, от които ще важат състезателните снимки, са посочени в интернет страницата на “Пампорово”, както и подробните условия за участие. Повече селфита от различни места в Пампорово носят по-големи шансове за награди, допълват организаторите. Играта продължава до 20 септември.

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура

Времето