Школата на Родопа картотекира 94 млади футболисти

28 Aug, 2020

94 млади футболисти картотекираха за новия сезон от школата на ФК Родопа Смолян. С общо четири отбора в първенството на Зона Пловдив и с два в Областното първенство на Смолян ще участват от школата през настоящата състезателна година.

В различните шампионати ще играят при Деца-Център, с два отбора в групите на Деца-А, както и при юноши младша възраст. Съответно отборите са водени от Юлиян Сюрджиев, Звезделин Чаушев, Левент Аврамов и Димитър Чолаков.

Първи в шампионата стартират Деца-Център, със своите връстници от Локомотив Пловдив. По програма мачът трябваше да се играе на 30 август, но е пренасочен за 31 август, понеделник. Всички домакински срещи на отборите от школата ще се играят на стадион Смолян.

Припомняме ви, че се сформира и нова подготвителна група в Детско-юношеската школа на Родопа. За целта се организира прием на всички желаещи деца да тренират футбол. Новата гарнитура е за малчугани родени през 2013 година.

Всеки родител, който желае детето му да тренира при подрастващите, може да запише детето си на 1 септември от 17:30 часа на стария стадион.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура