Пампорово пуска два лифта за летния сезон

15 Jul, 2020

В курорта Пампорово ще работят 2 лифта за летния туристически сезон:

  • Лифт 1 Туристически Център Пампорово-Студенец от 9:00 до 17:00ч
  • Лифт 2 Студенец-Снежанка от 9:00 до 16:45ч.

Цените на лифт карти и билети остават непроменени от миналата година и могат да бъдат намерени на  www.pamporovo.me

С началото на Пампорово Байк Фест тази седмица и заработването на лифтовете, ще бъде даден и официален старт на „байк“ сезона във Велопарк Пампорово – най-големия специализиран парк за планинско колоездене в България и региона .

Парка предлага голямо разнообразие от трасета и маршрути за планинско колоездене с различни нива на трудност и обща дължина от над 35 км.

Пешеходни преходи, спортни занимания сред природата, екскурзии до забележителности в Родопите са част от лятната програма в Пампорово, информират от Туристическия център в курорта.

Условията за туризъм в Пампорово са отлични. Приключенският парк “Язовира” е основен акцент в лятната туристическа програма на курорта, която е с мотото “Движи се, дишай, споделяй…”

Родопите е единствената планина в България и една от малкото в света с толкова високо ниво на отрицателна йонизация. Летният сезон в планинския курорт Пампорово стартира с оптимизъм и нова интересна програма, целяща да накара повече хора да се движат, спортуват и да са на чист въздух в планината.

Подобни

Новини от региона

туризъм

Времето