Доброволческа кампания за почистване на Девин

01 Jul, 2020

Община Девин организира доброволническа кампания за почистване, която цели да изгради обществена чувствителност свързана с опазването на околната среда и да направи Девин чист и красив град в дългосрочен план.

Главната роля в инициативата сте Вие – гражданите, които с действията и начина си на мислене, ще се превърнете от доброволци за един ден, в неизменни посланици на каузата да почистим и облагородим красивия ни град.

Тази година кампанията ще започне от 1.07.2020г. и ще продължи до 31.07.2020г.

Инициативата „Да почистим Девин-нашия дом”, обединява нашето желание да живеем и работим в една по-приветлива и по-привлекателна среда. Сега е моментът да почистим дворовете си, междублоковите пространства, тревните площи, тротоарите, стълбищата – всички места, чрез които прозира нашият образ и нашият начин на живот.

Апелът на община Девин е, всеки от нас да осъзнае своята гражданска отговорност, защото без помощта на Вас гражданите, без Вашето участие, градът ни не може да стане чист и приветлив, какъвто всеки от нас желае.

Събраните битови отпадъци да се поставят в кофите за смет, а всички останали /треви, клони и др., без строителни отпадъци/ – до тях. Автомобили и работници на ОП „БКС – Девин, ще се погрижат за чистотата на града и ще ги извозят своевременно.

Заявка за извозване тел: 0877316900

Община Девин призовава гражданите да се включат в доброволническата кампания.

Нека пазим природата чиста!

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура