Мадан изпрати тържествено абитуриентите от випуск 2020

24 Jun, 2020

На тържествена церемония в Мадан изпратиха абитуриентите от випуск 2020. За поредна година кметът на Мадан обяви, че ще направя личен подарък на трима зрелостници с най-висок успех, като поеме разхода за първата семестриална такса във висшето учебно заведение, в което всеки един от тях е избрал да продължи образованието си.

„Въпреки изпитанията на днешното време, искам лично да Ви благодаря, че се справихте с предизвикателствата в режима на дистанционно обучение, което беше наложено, заради извънредното положение.

И днес, на прага на новото начало бих искал да Ви пожелая да бъдете здрави, усмихнати, позитивни. Приемайте всяка трудност като изпитание и бъдете упорити в сбъдването на мечтите си!

Нека от днес нататък, животът Ви да бъде точно такъв, какъвто сте си го представяли през дванадесетте години в училище. Като кмет на общината и общинското ръководство сме винаги насреща, за да ви помогнем с всичко, което е по силите ни.

Нашето желание е да изберете своя път, да се квалифицирате и да се върнете тук – в Мадан, където да намерите реализация, да създадете семейства и да живеете! На добър час!”, заяви в обръщението си към абитуриентите градоначалникът на Мадан.

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура