Родопският драматичен театър предприема он-лайн акция

20 Mar, 2020

Родопският драматичен театър „Николай Хайтов” – Смолян предприема он-лайн акция,  насочена към българските драматурзи в страната и чужбина – РДТТ (Родопски дебют на театрални текстове).
Предоставяме възможност на всеки автор да ни изпрати непубликувана негова пиеса, на която ние ще дадем платформа за живот. Избраните творби ще бъдат представени под формата на сценично четене с част от нашите актьори и излъчени на живо през нашата страница. Нека в началото да започнем с текстове, с не повече от пет персонажа, за да спазим максимално добре препоръките за събиране на по-малко хора на едно място. Очакваме предложенията на драматурзите! Надяваме се тази акция да открие чудесни автори и пиеси. Изпращайте предложенията си на sonja.yosifov@teatarsmolyan.com, rdt_smolyan@abv.bg или на страницата ни https://www.facebook.com/RodopiTheatre/

Краен срок няма, има само начален и той е точно… сега!

 

*РДТ си запазва правото да отложи или отмени всяка инициатива, ако тя не съответства на актуалните към момента забрани и/или препоръки на Националния оперативен щаб, Министерски съвет, Министерство на културата и Община Смолян. Публика няма да бъде допускана на тези представяния, преди забраната за посещение на културни институти да бъде отменена.

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура

Времето