Сега е момента да разберем какво значи ”Съединението прави силата”

18 Mar, 2020

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Патриот не се става като се снимаш с българското знаме на Шипка. Сега е момента да разберете какво значи ”Съединението прави силата”.

„Сигурен съм, че ще се справим и с това предизвикателство – коронавируса, защото сме силна нация. Но преди всичко трябва да спазваме мерките, независимо колко рестриктивни са те, за да излезем по-бързо от това изпитание.

За сигнали, които са свързани с нарушения, моля, обръщайте се към ОДМВР-Смолян, които предприемат всички необходими действия, за да ограничат разпространението на вируса. Граждани, които нямат основателна причина да са извън домовете си, ще бъдат предупреждавани от служителите на реда да се върнат в тях, дори е възможно да бъдат придружени от полицейски патрул до дома им с цел спазване на карантинния период. С полицейско присъствие ще се осигурява ред, законност и спазване на извънредните мерки, за да опазим живота и здравето на хората!

Тези рестрикции не са случайни и имат смисъл. Всеки трябва да бъде отговорен по един или друг начин за действията си. На „безстрашните” ще кажа да укротят поне временно желанията си с ангажимент за утрешния ден. Проветрете съзнанието си, за да издържат дробовете ни, приберете егото си дълбоко в някой гардероб и го изкарайте, когато опасността отмине!” призова кметът на Смолян Николай Мелемов.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

Mihalkovo

Подобни

Избори 2024

Новини от региона

туризъм

спорт

култура