Отново благодарности към смолянски лекари

25 Feb, 2020

 

ДО

МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян

Д-Р НЕЛИЯ ДИМИТРОВА МИКУШИНСКА – ВЪНДЕВА – Председател на Съвета на директорите

Д-Р СТЕФАН РАЙКОВ – Заместник-председател на Съвета на директорите

Д-Р МАРИН ДАРАКЧИЕВ – Изпълнителен Директор на МБАЛ – Смолян

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Бих искала да изкажа огромната си благодарност към Д-р Сийка Йочева, кардиолог в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян и Д-р Божидар Каев, невролог в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян, за високия професионализъм, етичност, загриженост и дълбоко човешко отношение, проявени към мен по време на лечението ми.

На фона на трудностите в българското здравеопазване, срещата ми с тези невероятни лекари доказа, че въпреки огромната им натовареност, те работят с любов и в името на живота. Тяхната голяма прецизност, изключителна човещина и съпричастност към болката на пациента, трудно можем да срещнем в наши дни. Многократно са се отзовавали на молби за консултация, често извън работно време, без предварително записан час. Знанията, богатият опит и сърдечността, която излъчваха двамата лекари, могат да се определят единствено с отдаденост на професията.

Ценност за хората и за страната е да имаме такива професионалисти, които вдъхват доверие и вяра в изцелението.

Сигурна съм, че всяка болница, която има блестящи и високо квалифицирани специалисти като тях, би имала основание да се гордее.

Убедена съм, че Вашият ефективен мениджмънт, както и почитта и уважението към пациентите, ще затвърдят и надградят високите постижения за запазването на живота и възстановяване на здравето и на хората в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян, за което Ви желая сила и успех.

В личен план бих била повече от удовлетворена, ако горните мои оценки за Д-р Йочева и Д-р Каев бъдат приети и вписани за тях като актив на отлични медици и достойни граждани.

С уважение: Даниела Сиракова, дипломат

гр. Вашингтон

 

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура