Майка изпрати благодарствено писмо до Неонатологичното отделение в смолянската болница

22 Feb, 2020

Здравейте. Искам да остана анонимна (поради съображения). Родом сме от гр. Рудозем, но живеем в гр. Пловдив.

Родих в Смолян защото исках да родя при др. Августин Хаджийски, за което сме му много благодарни! Изключителен специалист на първо място и много човечен, това което липсва за съжаление в много хора от тази професия.

Сина ни се роди октомври 2016 година късно вечерта. Всичко мина много добре по време на секциото ми. Но след това всичко беше “кошмарно” за нас.

Диагнозата която беше поставена не се среща често, за радост на някои, но за нас съдба. Др. Хризантема Георгиева и нейната професионаленост в тази област с малките сърчица спаси детето ни, няколко пъти!

Тази болка на родителите и притесненията не може да се опише. Също така няма думи с който да опиша как се гледат новородените в отделението в гр. Смолян, те се грижат за тях толкова добре, имала съм възможност да влизам в разрешеното време за свиждане. Еее това което видях, не мога да видя никъде другаде за съжаление.

Искам да изкажа благодарности на целия екип от Неонатологията в гр. Смолян. Благодаря е малко др. Хризантема Георгиева спаси детето ни. С адекватно отношение и професионализъм.

Тази жена, тази педиатърка е преди всичко човек, защото нейната смяна в същия този ден трябваше да свърши, но за нея не свърши а остана да наблюдава и помогне на детето ни. Малко е, малко е БЛАГОДАРЯ.

ИСКАМ да и пожелаем много здраве, и винаги да остане каквато е сега, защото просто е човек с главно Ч.

Благодарни сме на целия екип за денонощните грижи върху детето ни. Ще изпусна някой за което съжалявам, но не съм запомнила всички имена. Благодаря на Цонка Станева, благодаря на Генка Топалова, Невена Чаушева, Фани Узунова, Лиляна Каракехайова. Има и още, но съжалявам не помня имената им.

Благодаря ❤️

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура