Трима от Родопа с травми преди мача със Свиленград 1921

21 Feb, 2020

Трима футболиста на Родопа – Смолян са под въпрос за мача със Свиленград 1921, заради контузии. Това съобщи старши треньорът на тима Юлиян Сюрджиев. С травми са Георги Чилингиров, Христо Ковачев и Антон Болюков.

До последния момент ще се следи тяхното състояние, като те ще бъдат включени в групата. По всяка вероятност, шанс като титуляри ще получат някои от юношите в клуба, между които са Георги Пелтеков и Георги Милев.

„Излизаме за победа. Знаем, че мачът ще е доста тежък и срещу нас ще излезе добре подготвен противник, който показа доста добри резултати по време на подготовката. Очакванията ни са да стартираме с победа. Имаме притеснения с контузени футболисти, като от тримата, се надяваме поне на двамата да може да разчитаме в първия мач, а от следващия и на тримата. Дано нямаме и други неприятни изненади до неделя, с болни и контузени играчи“, коментира Сюрджиев.

Пролетният дял на първенството на Трета лига – Югоизточна група стартира в събота, като домакинският мач на Родопа – Смолян със Свиленград 1921 е в неделя от 14:00 часа на Стадион Септември в кв. „Райково“.

Входът за всички любители на футбола е свободен. Домакините призовават всички фенове на отбора да го подкрепят с присъствието си.

Припомняме, че всички мачове от Трета лига ще бъдат предавани в реално време в интернет на стрийминг платформата MyCujoo.

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура

Времето