Откриха нова фитнес зала в ОУ „Юрий Гагарин“

27 Jan, 2020

Модерна фитнес зала беше открита в ОУ „Юрий Гагарин“ в Смолян.

Лентата на новата спортна придобивка прерязаха директорката на училището Йорданка Дюлгерова и Младен Илиев, който дари уредите за оборудването на залата.

На събитието присъстваха председателят на Общинския съвет Венера Аръчкова, общинската съветничка София Иванова, зам.-кметът Марин Захариев и директорът на ОД на МВР Николай Димов.

Преди откриването, талантливите ученици изнесоха музикална програма и получиха заслужени аплодисменти от публиката.

„Откриваме залата за спорт, за да бъдем по-добри, да спортуваме и пазим традициите“, каза Дюлгерова. Тя благодари на известния спортист и културист Младен Илиев, който е възпитаник на училището и дарител на уредите.Директорката изказа и благодарност към Аръчкова и Захариев, защото залата е била ремонтирана по проект на „Красива България“, а след това е била сменена и дограмата.

Председателят на Общинския съвет поздрави с новата придобивка учениците и учителите и каза, че приоритет в управлението на кмета Мелемов са децата. Тя им пожела да бъдат здрави, щастливи и да ползват всички спортни съоръжения в града.

Възпитаниците на училището бяха поздравени и от зам.-кмета Захариев, който посочи, че няма нищо по-хубаво от това да се инвестира в спорта, за да бъдат учениците здрави да се забавляват.

Подобни

Новини от региона

туризъм

култура

Времето