Прекрасни условия за ски и сноуборд в Пампорово

23 Jan, 2020

Пампорово предлага прекрасни условия за ски и сноуборд, въпреки меката зима. Към момента в ски зона Пампорово-Мечи чал са отворени 11 писти.

Курортът отчита ръст на туристите от около 9%, като очакванията са за по-голямо повишение до края на сезона.

Камера на живо от Пампорово може да видите ТУК

Времето през последните дни е слънчево и приятно, а вечер температурите падат достатъчно за производството на изкуствен сняг. Имено заради оръдията за изкуствен сняг, които покриват около 70% от ски зоната, и ежедневните усилия, които се полагат за поддръжката на пистите, курортът предлага прекрасни условия за каране на ски.

Пампорово е известен с отличните си условия за обучение в белите спортове, като предлага разнообразие от добре подготвени писти, както за начинаещите скиори и сноубордисти, така и за напредналите, и поради тази причина е предпочитана ски дестинация от мнозина.

Всички гости на Пампорово, които са си закупили лифт карта, могат да се възползват и от 15% отстъпка при посещение в новия модерен SPA и wellness център Body & Soul SPA Lounge, който отвори врати преди по-малко от месец в Пампорово и бързо се превърна в любимо място на гостите на курорта.

Актуална информация за работещите писти и съоръжения, както и атмосферните условия, могат да бъдат намерени в онлайн платформата на курорта на www.pamporovo.me или на 070017702 и автоматизираната SNOWTIS система.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура