В Пампорово отвори врати най-големият СПА и уелнес център в региона

22 Dec, 2019

Мащабен СПА център на три нива, с 2000 кв. м площ и капацитет за около 500-600 души бе открит в Пампорово. Това е най-големият и модерен СПА комплекс в региона, заявиха от “Пампорово” АД.

Той е в хотел “Перелик” и е част от амбициозната инвестиционна програма на дружеството, която превръща курорта в целогодишна дестинация не само за ски, но и за конгресен, бизнес, СПА и културен туризъм. Около 5 млн. лв. са инвестициите на “Пампорово” АД през тази година, като част от тях са вложени в новия Конгресен блок и в новия СПА център.

СПА центърът е гордост за “Пампорово” АД, тъй като от дълги години в курорта липсваше подобен грандиозен комплекс, коментира изпълнителният директор Мариан Беляков. Той допълни, че инвестиционната програма на дружеството е насочена да се обогати палитрата от услуги, които курортът може да предлага на своите гости. Откритият през летния сезон Конгресен център в хотел “Перелик” ще разгърне през зимата богата културна програма, отбелязват от “Пампорово” АД.

СПА центърът включва разнообразни помещения за релаксация и възстановяващи процедури – билкова, кедрова, инфрачервена, арома и финландска сауна, солна стая, “ледена” стая и др. Скиорите и сноубордистите с купени лифткарти в курорта ще ползват от 15 до 30% отстъпка от входната такса за посещение в СПА центъра.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура