Отлични условия за ски и сноуборд в Пампорово

15 Dec, 2019

Условията за ски и сноуборд в Пампорово са отлични. Отворени са три писти. До 20 декември ски зоната ще работи с промоционална цена на дневната лифт карта от 43 лв. за възрастен.

За скиорите и сноубордистите са отворени пистите:

  • Писта 6 – “Скипът Пампорово” (туристическата)
  • Писта 10 – “Дельово дере”
  • Писта 11 – “Картола”

Камера на живо от Пампорово може да видите ТУК

Нови видове лифт карти, промоционални периоди за настаняване и лифт услуги, модерен СПА център от ново поколение, богат културен календар от събития през цялата зима са основните новости за започналия ски сезон в Пампорово.

И през тази зима остава лифт картата “2 в 1”, която дава възможност за каране на ски по пистите и в Пампорово, и в зона “Мечи чал” в Чепеларе. Лифт картата е с осигурен безплатен транспорт между Пампорово и Чепеларе, както и с отстъпка за ползване на новия модерен СПА център в хотел “Перелик”. За първи път се въвеждат нови 6 и 9-дневни лифт карти за делничните дни с възможност за непоследователно ползване.

Нововъведение е и сезонната лифт карта само за делнични дни на цена от 700 лв. Още в началото на сезона “Пампорово” АД обяви промоционални периоди за намалени цени на лифт картите. От 6 до 10 и от 13 до 17 януари дневната лифт карта ще е с намалена цена от 52 лв. за възрастни. Курортът запазва семейните пакети с лифт карти, които предвиждат възможност за намаления от 8 до 12 процента.

В календара на “Пампорово” АД март е определен за семеен месец с 30% отстъпка от цените на лифт картите, хотелското настаняване в “Орловец” и “Перелик” и ски услугите след 9 март до края на сезона.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура