Календарът на Община Смолян за 2020 г. е готов

09 Dec, 2019

Календарът на Община Смолян за 2020 г. е готов и стана прекрасен с фотосите на всички, които участваха в инициативата ни за втора поредна година. Той отново ще бъде продаван с цел благотворителност, като парите ще се слагат в специално предназначени за това кутии. Неговата цена е 5 лв. и събраните средства ще бъдат дарени на две дечица от смолянското село Смилян, които се нуждаят от нашата помощ. Това са Денислав Сираков, който е на осем месеца и страда от хидроцефалия. Другото детенце е Радина Колаклиева на 10 месеца с поставена диагноза микроцефалия. За лечението двете деца в Турция са необходими средства, които са непосилни за семействата им.

 

 

Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти:
-Деловодството на Община Смолян
-Местни данъци и такси
-при секретарката на кмета на Община Смолян
-Магазини „Мария“, Стария център
-Магазин „ Rtel“ , Стар център, бул.“България“66
-Старата книжарница, кв. Райково
Ако има и други търговски обекти, които искат да продават календара на Община Смолян с цел благотворителност, нека се свържат с общината.
Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска фирма, като желаещите могат да пишат на лично съобщение на страницата във фейсбук „ Календар на община Смолян-2020 г.” и посочат адрес за доставка. Транспортните разходи ще са за тяхна сметка.
Снимките, които са на календара и тези събрали най-много харесвания вече са изложени в сградата на Общината и всеки, които желае може да ги разгледа.
Община Смолян благодари отново на всички, които изпратиха фотосите и заедно с гражданите беше създаден календара за 2020 г.
Чрез прекрасните снимки ще бъдат популяризирани красотите, местностите и природните забележителности на Смолян и региона.
Наближават светли празници Рождество Христово и Нова година, нека отворим сърцата си и да помогнем на Денислав и Радина да се излекуват и да върнем усмивките и надеждата на техните родители.

Подобни

Новини от региона

спорт

култура

Времето