Радо Янков с ново Audi Q5

29 Nov, 2019

Българските звезди на снежните спортове Алберт Попов, Радослав Янков и Владимир Зографски получиха Audi Q5 за зимния сезон.

Вносителят на Ауди за България, фирма „Порше БГ“ и официален партньор на БФСки от 2009 предостави преди старта на новия състезателен сезон девет нови автомобила Ауди Q7, Q5, Q3 А3.

За десета поредна година състезателите могат да разчитат на quattro моделите през целия зимен сезон. Българските звезди на снежните спортове Алберт Попов, Радослав Янков и Владимир Зографски получиха Audi Q5 40 TDI, 190 к.с. с ниво на оборудване Sport, в логичния за дисциплините им екстериорен цвят Glacier White Metallic. Това стана в шоурума на марката в “Порше София Запад”.

Второтото поколение на бестселърът Audi Q5 се характеризира с пътно поведение, което съчетава няколко качества, считани по принцип за взаимно изключващи се – автомобилът е подчертано спортен и едновременно с това много комфортен благодарение на новото окачване.

Audi Q5 впечатлява с изобилно място в пътническия салон и богати възможности за превозване на различни товари. Облегалките на задните места могат лесно да бъдат сгънати, като по този начин вместимостта на багажника се увеличава до 1.550 литра. Големият, тънък 8,3-инчов цветен екран се отличава с чудесна прегледност и интуитивно управление на функциите.

“Пожелаваме успешен старт на състезателите, победи в състезанията и преди всичко сигурно и надеждно пътуване с новите автомобили Audi “ каза бранд мениджъра на Ауди, Лъчезар Георгиев при връчването на ключовете на водещите ни състезатели.

Ангажиментът на марката със зимните спортове е продължение на обвързаността на Ауди и ски спорта в световен мащаб. Автомобилният концерн подпомага финансово отборите на Китай, Швейцария, Швеция, Франция, Лихтенщайн, Италия, Словения, Словакия, Финландия, Австрия, Норвегия, Холандия и България. Концернът от Инголщат е титулярен спонсор на световното първенство по ски Audi FIS WC от 2002 година, както и официален партньор на Международната федерация по ски.

Mihalkovo

Подобни

Новини от региона

туризъм

спорт

култура